Намерете го само от Tchibo

Tchibo Exclusive

100% Tchibo Arabica 
Балансиран вкус, изискан аромат

Повече от 60 години експертите на Tchibo пътуват по света в търсене на най-добрите кафени зърна, за да превърнат Tchibo кафе в уникално преживяване. За разновидностите ни от сорт Арабика избираме само идеалните зърна, бавно зреещи в най-добрите райони по света. Точно тях наричат Tchibo Arabica.

За да се насладите на изискания вкус, който може да ви разкрие до 800 характерни оттенъка, ние следим за качеството на обработката на всяко зрънце. Преди създаването на уникалните смеси, експертите от Tchibo изпичат кафето от различни региони отделно, за да могат по най-добър начин да разкрият неговите индивидуални особености.
Насладете се на 100% Tchibo Арабика и почувствайте нашата любов към най-доброто кафе с всяка чаша!
Благодарение на съчетанието на зърна арабика от Бразилия и високопланинските плантации в Латинска Америка и Азия, кафето Tchibo Exclusive има многостранен, наситен вкус и изискан аромат.

Exclusive печено и мляно

“Exclusive” означава изключителен. Мляно кафе Tchibo Exclusive – ароматна напитка, с отличим, изискан, прецизен вкус. Елитните сортове арабика, смесени в специална комбинация, създават неповторимия хармоничен вкус на Tchibo Exclusive. Кафе за тези, които ценят изискаността и аромата.

Степен на изпичане: средна, умерена
Степен на смилане: средна, подходяща за всякакви
начини на приготвяне
Опаковка: вакуумна
Развасовка: 250 грама
Съхранение: 17 месеца

exclusive_1_new

Exclusive разтворимо

За Tchibo Exclusive използваме само специално отбрани зърна 100% Tchibo Arabica, които растат в Латинска Америка и които придават този изискан и балансиран вкус. Разтворимото кафе Tchibo Exclusive е създадено чрез най-добриата съвременна технология – сублимация (freeze drying), която в най-голяма степен съхранява ненадминатият аромат и вкус на натуралното кафе.

Технология на производство: сублимация (freeze drying) 
Опаковка: стъклен буркан със защитно фолио
Разфасовка: 200; 100 грама
Съхранение: 24 месеца

exclusive_2

Exclusive Decaf

Tchibo Exclusive Decaf – изискано кафе без кофеин с наситен вкус и аромат, на който може да се наслаждавате през целия ден. Tchibo Exclusive Decaf – превъзходен избор за тези, които се грижат за своето здраве и се стремят да поддържат добра форма. Хармонично съчетание на висококачествени сортове арабика, внимателно подбрани, за да ви гарантират тънкия и изискан вкус и аромат в това кафе без кофеин.

Степен на изпичане: средна, умерена
Степен на смилане: средна, подходяща за всякакви начини на приготвяне
Опаковка: вакуумна
Развасовка: 250 грама
Съхранение: 17 месеца

exclusive_3_new