Намерете го само от Tchibo

Davidoff Café

Името на Зино Давидофф (1906-1994), ценител и успешен предприемач, до ден днешен се свързва с луксозен продукт и безкомпромисно качество, подчинено на мотото „Да имаш вкус към качеството, е да имаш вкус към живота“. Една от неговите най-дълбоки страсти е кафето. Той започвал сутрините си с чаша или две еспресо – удоволствие, от което никога не се лишавал.

За ценител като него най-доброто не е достатъчно. И точно това навлиза дълбоко във философията на Davidoff Café – създадено с изключителна грижа и внимание, за да посрещне най-високите стандарти, поставени от Зино Давидофф. Освен качеството на зърната и съвършеното изпичане, уникалният вкус на всеки продукт от марката Davidoff Café се дължи в смесването на кафе от различни региони, които се допълват взаимно в специална симфония от вкусове, достойни да носят името на своя създател.

Davidoff Café е въплъщение на ценителството. Изкусните съчетания, създадени с умения и внимание от сомелиерите на Davidoff Café, се грижат да удовлетворят и най-високите стандарти.

Точно както отличните вина, смеските на Davidoff кафе са създадени по концепцията на the Grande Cuvée. Сомелиерът на Davidoff кафе съчетава зърна арабика, израсли в най-добрите райони по света, за да създаде уникални вкусови смеси. Дългите години опит, широките познания и любов към кафето правят нашите смеси несравними с друго кафе в света и гарантират най-добро качество. Ние познаваме произхода на всяко зрънце, неговия специфичен аромат, тайната на това как да извлечем този аромат, като го изпечем по правилния начин.

Затова и нашето Davidoff café се отличава с неизмеримо качество и високия стандарт на Супер Премиум кафе. Ето защо Davidoff café е идеалният избор на все повече нарастващия брой ценители на лукса и на чистата наслада.

Davidoff Café Rich Aroma

Davidoff Café Rich Aroma се отличава с богат вкус и интензивен, плътен аромат. С леката си киселинност и фината си маса, Rich Aroma ви гарантира незабравимо интензивно и дълготрайно вкусово изживяване.

Davidoff Café Rich Aroma дължи своя плътен аромат на зърна, расли в избрани плантации в Източна Африка. Плодородната вулканична почва на Танзанийските плата около Килиманджаро осигурява отлични условия на растеж. Това кафе се цени високо заради плътния му аромат с лек плодов привкус. Комбинирани със зърна от Южна Америка от района на Андите, познати със своя богат аромат, създаваме наситен, изпълнен с наслада вкус за истински ценители. Средното изпичане рафинира силния аромат и го превръща в първокласно кафе с приятен баланс на фина киселинност, пълнота и плътност.

Мляно – 250 гр.
Инстантно – 100 гр.

davidoff_rich_aroma

Davidoff Café Fine Aroma

Davidoff Café Fine Aroma е правилният избор за любителите на кафе, които ценят мекото първокласно кафе. Зърна от Централна Америка, например Коста Рика, комбинирани с южно-американско кафе, осигуряват хармоничен и лек аромат с приятна пълнота на вкуса.

Мляно – 250 гр.
Инстантно – 100 гр.

davidoff_fine_aroma

Davidoff Café Espresso 57

Зърната от Африка, Латинска Америка и Пасифика придават на Davidoff Café Espresso 57 неговия отличителен и силен аромат. Кафето от Коста Рика, например, е известно сред ценителите по света със своя плътен аромат и лека киселинност. Зърната, израснали в мекия климат на кенийските плата, имат сложен и плодов аромат с намек за горски плодове и подправки. Майсторските смески, направени от тъмно-изпечени зърна арабика превръщат Davidoff Café Espresso 57 в силно и огнено кафе с лек аромат на шоколад и ядки.

Името на Davidoff Café Espresso 57 идва от специфичната температура на изпичане – 57 градуса, при която различните аромати на кафеното зърно могат да разгърнат целия си дъхав потенциал.

Мляно – 250 гр.
На зърна – 500 гр.
Инстантно – 100 гр.

davidoff_Espresso57